Kurbanın Whatsapp'ını Kapatın


 Bugün size herhangi bir düşmanınızın veya trollemek istediğiniz arkadaşınızın whatsapp hesabını nasıl kapatabileceğinizi detaylı şekilde anlatacağım. Hesabı tekrar geri açabilmemizde mümkün.

## Hesabı Kapatmak İstediğiniz Kişi İçin Gerekenler ##

Kurbanın Numarası
Kurbanın Telefon modeli

Bunları öğrendikten sonra kendi mail hesabımıza giriyoruz ve support@whatsapp.com mailine aşağıdaki örnek resimdeki gibi Mail yazıp atıyoruz.
Resimde Telefon numarası +90534*****14 Yıldızlar Numarayı Gizlemek İçin Yapılmıştır
Siz Kendi Numaranızı Tamamlayınız..

Ve yaklaşık 10-15 dakika içinde sizlere numaranızı ve telefon modelinizi soracak olan bir mail göndereceklerdir. Sizde hesabını kapatmak istediğiniz kişinin numarasını ve telefon modelini gönderdikten sonra yaklaşık en geç 48 saat içinde "Hesabınızı geçici bir süreliğine dondurduk." içeriğinde bir mail gelecek ve hesap dondurulmuş olacakdır.

Peki hesabını kapattığınız kişiye acıdınız diyelim ve hesabını aktif etmek istiyorsanız o zamanda tekrardan, kullandığınız mailinize girip support@whatsapp.com adresine aşağıdaki gibi mail göndermeniz yeterlidir.


Ve tekrar hesap en geç 48 saat içinde aktif olmuş olacak işte bu kadar basit bir işlem. Lütfen emeğe saygı olarak bir yorum atmayı unutmayınız. 'Teknovpn'



1 yorum:

Adsız Yönetici

BANANE MAL

Kişiye Yorum Yap

Yorum Gönder