Whatsapp'da Sahte numara kullanmak [Yabancı Numara]




Merhaba Arkadaşlar Bugün sizlere Whatsapp'da sahte numara nasıl kullanılır onu anlatacağım Size vereceğim Uygulamaları İndirip kuracaksınız Öncelikle Parallel Space Çoklu hesap Açma Programını İndiriyoruz bu Uygulamayı indirdikden sonra diğer uygulamamız ise textPlus Free Text + Calls uygulamasıdır Bu uygulamayı İndirdikden Sonra Üye olalım Üye Oldukdan sonra giriş yapınız ve giriş yaptığınızda Bekliyorsunuz Size bir kaç dakika içinde Free Numaranız Sms olarak gelicekdir Örnek Olarak Aşağıda Resimlerde Belirttiğim gibi Free Numaranızı görüyorsunuz Evet İndirmiş olduğunuz Parallel Space! uygulamasına Giriyoruz Ve whatsappa tıklıyorsunuz Telefonunuzda ikincibir whatsapp açılacakdır ve sonra Text plus Uygulamamızdaki O numarayı Whatsapp a girerek whatsappdan numaraya Kod gidicekdir. O koduda almak için Text plus uygulamasına tekrar giriyoruz Ve oradaki kodu tekrar alıyoruz whatsappda giriyoruz Bu Anlatımı anlatma gereği yapamayanlar içindir.




Numara Burada Gördüğünüz Gibi +1 773-796-7693






Dikkat ! Yapmasını Bilmeyen Arkadaşlar Yorum Yapabilirsiniz. Eğer Sahte Numara Kullanımını Bilmiyorsanız Açıklamayı Lütfen Okuyun.

3 yorum

Whatsapp’da Sahte Konum Atma – Nasıl Yapılır?
İlk piyasaya çıktığı yıllarda yalnızca mesajlaşma uygulaması olarak kullanılan whatsApp uygulaması, sunduğu imkânların dışına çıkmayı başarmış ve sürekli olarak yeni özellikler eklenerek, farklı amaçlar içinde kullanılabilir hale gelmiştir. Son yıllarda grup paylaşımları ve sesli konuşma özelliği mümkün whatsApp uygulamasında, yakın bir tarihten itibaren konum paylaşma özelliği de kullanılmaya başlanmıştır.
https://www.dogushan.com/whatsappda-sahte-konum-atma-nasil-yapilir/

Kişiye Yorum Yap

Ücretsiz whatsapp kısa mesaj linkini hızlıca oluştur.
En hızlı ve en uygun whatsapp link kısaltma servisi !
Tek bir link üzerinden Instagram, Twitter, Facebook ve Websitenizde whatsapp kısa mesaj linki oluşturun.
Bu Link Sayesinde Whatsapp Link Kısaltabilirsiniz Whatsapp Link

Kişiye Yorum Yap

Yorum Gönder